Čoho sa boja kandidáti na župana PSK ? ? Ľudí. .. ! !! STRACH ! !!

27. októbra 2017, feramos, Nezaradené

 

Google na tú tému hovorí:
5 najčastejších strachov, ktoré ľudia majú

  1. Strach zo zlyhania a neúspechu
  2. Strach z odmietnutia a neprijatia okolím
  3. Strach o blízkych ľudí
  4. Strach zo starnutia a zo smrti
  5. Strach prezentovať pred ľuďmi

Prečo ľudia majú strach?

Buď sa boja o budúcnosť, alebo sa boja minulosti. Prvé ešte nie je relevantné, lebo sa to ešte nestalo a druhé už nie je relevantné, lebo sa to stalo a nedá sa to zmeniť.

Toľko definície a poučky ohľadom strachu a tak si to rozoberme na našich kandidátov na predsedu PSK, ktorí na internete či na sociálnych sieťach arogantne nepripúšťajú možnosť komentovania či kladenia otázok, prečo? Každý prejav sprevádzajú slova úprimnosť, otvorenosť či pokora. Ale vyjadriť možnosť reagovať nám radšej zatvoria… Takto konajú len ľudia, ktorí majú čo skrývať a boja sa reakcie, teda možnosť 1, 2, a 5 z 5. najčastejších príčin strachu, ktoré mne osobne napovedajú o nečestnom a nekalom zámere týchto ľudí, keďže niečo skrývajú a boja sa  komunikovať s občanmi, pre ktorých údajne chcú pracovať. Ťažko im to uveriť, keď realita je nekomunikovať a neznášať kritiku, čo sú základné veci pri výkone verejnej funkcie, o akú sa uchádzajú. Veď posúďte sami :

Pavol Gašper zaplatí tisíce eur za zverejnenie vlastného článku, kde v podstate je on jediný správny kandidát, ale názor občana, reakcia alebo trebárs podnet, ho už nezaujíma :

 

pg

Peter Chudík , prezentácia známou hudobnou skupinou na YouTub-e, no Váš názor na osobu či prácu doterajšieho župana je neprípustný:

pch

Údajne nová energia (ktorá podľa stránky PSK za osem rokov fungovania ako poslanec VUC hlasuje výlučne za návrhy strany Smer-SD) Milan Majerský, komunikácia s ním na sociálnej sieti je prípustná len v podobe pochvaľovania, stačí poloziť jedinú slušnú otázku nepríjemného charakteru a možnosť komentovať  Vám bude navždy odobratá, v mojom prípade to bola otázka o zlučiteľnosti ideologicky protichodných strán ako je KDH a SaS

mm

Takže takto si niektorí kandidáti vážia naše názory, poznatky a návrhy, ktoré by chceli vo funkcii Predsedu Prešovského samosprávneho kraja údajne zastupovať. Smutné, a preto apelujem na všetkých Vás, zvážte komu dáte 4. Novembra 2017 svoj hlas, každopádne voliť je veľmi potrebné, len si treba overiť dôveryhodnosť  a zázemie kandidátov, aký naozaj sú, čo doteraz vykonali a podobne.