Založ si blog

Čoho sa boja kandidáti na župana PSK ? ? Ľudí. .. ! !! STRACH ! !!

 

Google na tú tému hovorí:
5 najčastejších strachov, ktoré ľudia majú

  1. Strach zo zlyhania a neúspechu
  2. Strach z odmietnutia a neprijatia okolím
  3. Strach o blízkych ľudí
  4. Strach zo starnutia a zo smrti
  5. Strach prezentovať pred ľuďmi

Prečo ľudia majú strach?

Buď sa boja o budúcnosť, alebo sa boja minulosti. Prvé ešte nie je relevantné, lebo sa to ešte nestalo a druhé už nie je relevantné, lebo sa to stalo a nedá sa to zmeniť.

Toľko definície a poučky ohľadom strachu a tak si to rozoberme na našich kandidátov na predsedu PSK, ktorí na internete či na sociálnych sieťach arogantne nepripúšťajú možnosť komentovania či kladenia otázok, prečo? Každý prejav sprevádzajú slova úprimnosť, otvorenosť či pokora. Ale vyjadriť možnosť reagovať nám radšej zatvoria… Takto konajú len ľudia, ktorí majú čo skrývať a boja sa reakcie, teda možnosť 1, 2, a 5 z 5. najčastejších príčin strachu, ktoré mne osobne napovedajú o nečestnom a nekalom zámere týchto ľudí, keďže niečo skrývajú a boja sa  komunikovať s občanmi, pre ktorých údajne chcú pracovať. Ťažko im to uveriť, keď realita je nekomunikovať a neznášať kritiku, čo sú základné veci pri výkone verejnej funkcie, o akú sa uchádzajú. Veď posúďte sami :

Pavol Gašper zaplatí tisíce eur za zverejnenie vlastného článku, kde v podstate je on jediný správny kandidát, ale názor občana, reakcia alebo trebárs podnet, ho už nezaujíma :

 

pg

Peter Chudík , prezentácia známou hudobnou skupinou na YouTub-e, no Váš názor na osobu či prácu doterajšieho župana je neprípustný:

pch

Údajne nová energia (ktorá podľa stránky PSK za osem rokov fungovania ako poslanec VUC hlasuje výlučne za návrhy strany Smer-SD) Milan Majerský, komunikácia s ním na sociálnej sieti je prípustná len v podobe pochvaľovania, stačí poloziť jedinú slušnú otázku nepríjemného charakteru a možnosť komentovať  Vám bude navždy odobratá, v mojom prípade to bola otázka o zlučiteľnosti ideologicky protichodných strán ako je KDH a SaS

mm

Takže takto si niektorí kandidáti vážia naše názory, poznatky a návrhy, ktoré by chceli vo funkcii Predsedu Prešovského samosprávneho kraja údajne zastupovať. Smutné, a preto apelujem na všetkých Vás, zvážte komu dáte 4. Novembra 2017 svoj hlas, každopádne voliť je veľmi potrebné, len si treba overiť dôveryhodnosť  a zázemie kandidátov, aký naozaj sú, čo doteraz vykonali a podobne.

Atrofia (mozgu) Prešovskej nemocnice

08.11.2017

Atrofia → chradnutie, zmenšenie, zakrpatenie poškodenie štruktúry orgánu v zmysle jeho zmenšenia, pričom dochádza aj k zníženiu jeho funkcie História nemocnice v Prešove siaha do 15. storočia v podobe mestských kúpeľov ktoré vykonávali prace podobne nemocnici . V 18. a 19. storočí už existovala na nemocnica s nízkou kapacitou postelí. Myšlienka na založenie novej [...]

Sláva víťazom, česť porazeným

05.11.2017

Dlhodobé prieskumy na Slovensku po ukazujú na to že dôvera ľudí v štát jeho inštitúcie a politické strany spadla na historické minimá , o to viac by mali byt voľby do samosprávnych krajov o osobnostiach a o osobných hlasoch kandidátov o ľuďoch nie o machináciách a spojeniach politických strán ktorým ľudia nedôverujú, z toho pohľadu sa počtom osobných hlasov s pomedzi [...]

absurdná Hlina chodí po Prešove

30.10.2017

Absurdity Prešovského kraja podľa pána Hlinu: 1/ Najchudobnejší kraj, ale pravdepodobne naj bohatší župan. 2/ Najmenšie investície v kraji, ale župan ako osoba je veľký investor – od liekov po solárne elektrárne. 3/ Najkresťanskejší kraj, ale župan žijúci s treťou ženou. 4/ Rómovia ako najväčší problém kraja, ale župan ako Superstar rómskych osád. 5/ Cesta medzi [...]

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

povina, krízový štáb

V okrese Kysucké N. Mesto vyhlásili mimoriadnu situáciu pre medvede

23.04.2024 09:56, aktualizované: 10:21

Rozhodol o tom krízový štáb, ktorý zvolali pre nedeľňajší útok medvedice na 34-ročného muža v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce.

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 25951x
Priemerná čítanosť článkov: 3707x

Autor blogu

Kategórie